Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért zsibbad a kezem éjjel?

Evangelline kérdése:

Miért zsibbad a kezem éjjel?

Figyelt kérdés
Minden éjjel legalább egyszer-kétszer elzsibbadnak a kezemen az ujjaim, pedig nem rajtuk fekszem. Sőt!!!! Pont figyelek rá, hogy ne azért zsibbadjon, mert elfekszem. Mitől lehet? Minden éjjel többször ébredek arra, hogy az ujjaim elzsibbadtak.
2014. jún. 14. 21:44
 1/4 anonim ***** válasza:

vérvételen mikor voltál? pajzsmirigyed rendben van?

nekem is zsibbadtak minden éjjel. kiderült, hogy alulműködik a pajzsmirigyem, azért zsibbadtak.

2014. jún. 14. 21:48
 2/4 anonim válasza:
Szia! Nekem carpalis alagút szindróma miatt zsibbadtak az ujjaim, 1 hónapja műtöttek azóta nyugodt éjszakáim vannak.
2014. jún. 14. 22:02
 3/4 A kérdező kommentje:

Bocicsoki!

Voltam év elején egy kisebb műtét miatt. Sem a vérképemmel sem a pajzsmirigyemmel nincs gond.

2014. jún. 14. 22:13
 4/4 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszoló!

Megnéztem a carpalis alagút szindrómát a neten. Érdekes. Én egész nap gépelek, bankban dolgozom. Fájni nem fáj, csak elzsibbad. Felébredek, megrázogatom, visszatér "az élet" az ujjaimba. Csak kicsit idegesít, mert ez nem normális.

2014. jún. 14. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!