Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet ennek az oka?

Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés

3 hónapja szédülök. Elvitt a mentő is már a suliból de nem tudják mi bajom. Mikor bevittek 9.8as cukrot állapítottak meg és 140es vérnyomást.

Pár napja a menstruációm elég kevés, 3 napja csak barnás.

Köze lehet az egyiknek a másikhoz?

2014. jún. 14. 06:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha éhgyomori 9,8 a cukrod és 140 a vérnyomásod, akkor mindkettő magas érték, ettől szédülhetsz, hogyhogy nem tudják mi bajod? Gondolom a kórházban csináltak vérképet és egyéb vizsgálatokat.

Menzesszel kapcsolatosan menj nőgyógyászhoz.

2014. jún. 14. 07:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Gondolom stressztől felszaladt és nem éhgyomorral voltam akkor. Most lettem 16, gimnazista vagyok, az is közrejátszhat. A mentősök mértek magas cukrot, de mikor már a kórházban voltam, akkor már normális volt, így azt mondták, semmi bajom sincs.. Ujjbegyest és EKG-t is csináltak és minden normális volt. Aznap délután 3-kor ki is engedtek, pedig éjszakára mindenkit kötelező bent tartani megfigyelésre. Éljen a magyar egészségügy...
2014. jún. 14. 08:33
 3/7 anonim válasza:
Miért éljen a magyar egészségügy? Tudják mit csinálnak, nem hülyék.. Ha haza engedtek, okkal tették!
2014. jún. 14. 12:07
 4/7 A kérdező kommentje:
De miután kiengedtek, megint rosszul lettem. Törvény írja elő, hogy nem engedhetnek ki senkit, éjszakára megfigyelésen kell tartani, akit bevittek.
2014. jún. 14. 13:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Vérvételre, vizeletvizsgálatra menj el. Egyetlen vérnyomásértékből nehéz messzemenő következtetéseket levonni.
2014. jún. 14. 13:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Már voltam, de elvileg minden rendben. Múltkor már a tanár is leordított, hogy miért járok iskolába.. hogy ez iskola, nem kórház. Kicsit néztem nagyot.
2014. jún. 14. 16:35
 7/7 anonim válasza:
edina??
2014. jún. 28. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!