Valaki : kérdése:
A vitiligo nevű bőrbetegséget lehet kezelni valahogy?
Figyelt kérdés
Nagyon meg vagyok ijedve,mert pajzsmirigybeteg vagyok és észrevettem több világosrózsaszín és egy fehér foltot az arcomon.
Most voltam dokinál,krémet írt fel,nem mondott ilyesmit,de én parázok nagyon.
2014. jún. 12. 20:07
1/6 anonim válasza:
Sajnos nem igazán :-( Anyumnak is pajzsmirigy probléma után jött ki.
3/6 anonim válasza:
Nem, kedves 2. sajnos még ő sem.
4/6 anonim válasza:
a fényterápiát már próbáltad? Az segít :)
5/6 A kérdező kommentje:
Nem,nem biztos,hogy az,csak én is pajzsmirigyes vagyok,és a szemem mellett lett egy fehér folt,elkezdtem aggódni
2014. jún. 12. 23:08
6/6 anonim válasza:
Szia!
Sajna külsőleg nem lehet kezelni. Az én endokrinológusom azt mondta, hogy az egyik autoimmun betegség hatással van a másikra, szóval ha kezeljük a pajzsmirigy problémás, van esély a vitiligo növekedésének megállítására.
Nem régen találtam egy interjút dr. Török Máriával, ami meglehetősen biztatóan hangzott, bár személyesen még nem kerestem fel. Hátha használ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!