Sziasztok! Egy fél évvel ezelőtt írtam már ki egy kérdést,itt is van: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__5252685-.. Nos mostanában allergiás voltam és rá is ment a tüdőmre, a napokban sokszor sípolt a tüdőm és hörgött is, ezek általában a lerakódás felköhögésével elmúlnak vagy enyhülnek. Viszont 2 napja újra megint fáj szinte egész nap a tüdőm azon a bizonyos részen (Az előző kérdés óta eltelt időben is szokott fájni időnként, gyakran ha például félülő helyzetben vagyok vagy felállok abból). Ha megnyomom a szegcsontom mellett vagy kicsit a mellkasomat jobboldalt, érzem a fájdalmat. Én már tényleg nem tudom, mit higgyek, félek orvoshoz menni, mert rettegek, hogy rákos vagyok. 17 éves leszek a nyáron, nem cigarettázom, csak egykét alkalommal fordult elő hogy szívtam pár slukkot. Tudnátok segíteni, hogy mi bajom lehet?
Voltál röntgenen, mit mutatott? szerintem nem vagy rákos, de azért nem ártana elmenni egy röntgenre, hogy kizárják a lehetséges dolgokat!
Lehet, hogy valami visszamaradt egy (kihordott) tüdőgyulladásból!
Minél előbb menj orvoshoz, mert az egészség nem játék!
Gondolom még szeretnél élni!
2014. jún. 12. 14:50
2/11 anonim válasza:
Tuti nincs tüdőrákod!!!!!!
2014. jún. 12. 14:51
3/11 A kérdező kommentje:
Nagyon rettegek a ráktól, és azt furcsállom, hogy ezek a mozgásra való fájdalmak azon a helyen ahol fáj már tavaly nyáron is előfordultak esetenként.
2014. jún. 12. 14:52
4/11 anonim válasza:
Lehet csecsemőmirigy is!!!
2014. jún. 12. 14:52
5/11 anonim válasza:
menj el dokihoz és megnyugszol, addig viszont csak idegeskedsz...jó ez neked?
2014. jún. 12. 14:54
6/11 anonim válasza:
Helló. Nincs rákod az biztos. Szerintem csak egy kis PTX-ed van. 1-2mmes lyukacska a tüdõdben. A válaszom az hogy azonnal indíts az orvoshoz. Rákod tuti nincs mert annak lennének csúnyább szövõdményei. Én PTX-re tippelek. Nem biztos hogy az, de lehet. Az is lehet hogy csak visszamardt valami a tüdõgyulladásból. Nekem volt tüdõgyuszim, és rá 2 hònappal komoly PTX-em(4cm). Ne parázz de orvosh menj
2014. jún. 12. 14:59
7/11 Lipton. válasza:
Nekem is ugyan ez van, először én is azt hittem hogy rák, aztán felmentem a dokihoz, beútált a tüdőgondozóba asztmás panaszokkal ( és igaz is mert allergiás vagyok, fulladok stb.)
És nekem is itt a tüdőmnél vagy hol fáj, főleg reggelről, meg munka közben is.
Agusztusra kaptam időpontot ( hála a magyar ügyintézésnek) addigra talán nem fulladok meg.
Szval nyugi, nem rák, azért menj el a dokihoz
2014. jún. 12. 15:00
8/11 anonim válasza:
Rákod valószínű nincs, de fóbiád annál inkább. Ezt nehezebb, de legalább annyira fontos kezeltetni.
A fájdalom a rák végső stádiumának a jele. Nem itt írogatnál.
2014. jún. 12. 15:04
9/11 A kérdező kommentje:
De a fájdalom nem attól függ, hogy hol helyezkedik el?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!