6,4-es TSH értékre Letrox 50-es hormont írtak fel nekem, ettől vagyok rosszul?
Figyelt kérdés
A fent említett TSH-m mellett, magas a koleszterin szintem (7,9) és a triglicerinem is. Másfél hónapja szedem a Letrox 50 gyógyszert és kicsit megbolondult a pulzusom és a vérnyomásom is, nyugtalanságérzet és kis mértékű szédülést érzek. Ezek a gyógyszer mellékhatásai lehetnek?
Mit tegyek, még 10 nap van míg újabb vérvizsgálatra, majd az orvoshoz vissza kell mennem?
2014. jún. 11. 22:43
1/1 anonim válasza:
Hormonkészítménytől simán lehetsz rosszul. "Ha a választott adagot a beteg nem jól tolerálja, ha túladagolás történt, vagy különösen akkor, ha a kezelés kezdetekor túl gyors dózisemelés történt, akkor a pajzsmirigy-túlműködésre jellemző tünetek léphetnek fel. Ezek a következők: szívdobogás-érzés, a szívfrekvenciával kapcsolatos eltérések, mellkasi fájdalom (angina pectoris), izomgyengeség, izomgörcsök, melegség-érzet, fokozott izzadás, láz, ujjremegés, nyughatatlanság-érzet, alvászavarok, álmatlanság, testsúly-csökkenés, rossz közérzet, hasmenés, menstruációs zavarok, fejfájás, megemelkedett koponyaűri nyomás"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!