Ez körömgomba? Mit ajánlotok?
Sziasztok!
Az egyik családtagomnak van körömgombája, s minden rimánkodás ellenére sem kezeli megfelelően, ráfogja, hogy nincs ideje. Tudja pedig, hogy fertőző, de mégsem.
Kezdek én is aggódni, hogy elkaptam, hiába vigyázok. Az első 3 lábujjamon a köröm kemény lett, nehéz őket vágni, viszont nincsenek berepedezve.
Vettem már magamnak vény nélküli szert, hogy még az elején kiirtsam, viszont mindegyikhez adtak reszelőt is, de én nem tudom a körmöm reszelni, mert nincs olyan súlyos fázisban, s fájdalmat okoz.
Picit sárgának is látom.
Most azt nem tudom milyen szert kellene kipróbálni, amiben nem kell a körmöket is reszelni....
Lehet hülyén hangzik, de ez vajon lehet a körömgomba kezdeti tünete, vagy már csak én beszélhettem be magamnak, annyira félek, hogy elkapom....
Köszönöm előre is a válaszotok.
Bárki,bármilyen bajáról kérdez,az én tanácsom az: első lépés az orvos. Végülis ő tanulta a gyógyászatot.
Az viszont az én kérdésem lenne ahoz aki itt kérdez. miért teszi ezt. mit vár attól aki talán még annyit se tud,mint ő. vagy képes vagy bárkire hallgatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!