Lehetseges a tunetek alapjan, hogy mononukleozisom van?
Tegnap felkerestem a haziorvosom mert reggel mar arra keltem hogy faj a mandulam, a nyirokcsomom pedig delutanra teljesen felduzzadt, szabad szemmel is lathato az elvaltozas. Eloszor mononukleozisra gyanagodott, aztan azt mondta egyszeru nyirokcsomogyulladas es amoxicillin tartalmu antibiotikumot adott. Eddig harom szemet vettem be, es tegnap jobban is voltam, azonban mara rosszabbodott az allapotom, mar szinte csak vonszolom magam, semmi erom sincs, a vizeletem narancssargassa valt, szinte percenkent kohogok, asztmaskent folyamatosan fulladaserzetem van, a nyelvem alatt pedig kisebb sebet erzek a duzzadt csomo oldalan. Tegnapi hoemelkedesembol mara laz lett, folyamatosan faj a fejem, egesz nap szedulok - azonban vervetelre illetve ujabb vizsgalatra leghamarabb kedden reggel tudnek menni.
Mit tehetnek hogy az allapotom javuljon, illetve eselyes hogy mononukleozis alljon a rosszulletem hattereben?
Elore is koszonom a valaszokat!
A mononukleózisnál iszonyat tüszősnek tűnő mandulák vannak.
Voltál azóta vérképen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!