Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Van valami a fejbőröm alatt,...

Van valami a fejbőröm alatt, mi lehet az?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 14 éves vagyok, és már régebben is észrevettem, de csak most tulajdonítottam neki jelentőséget (mert most fáj). Szóval, van a fejbőröm és a koponya közt, több ilyen kis enyhe dudorszerűség. ha így nyomogatom akkor érzem hogy eg csomó féleség egy kicsit arrébb leheet nyomni aztán "visszaáll", több is van de, csak az egyik fáj, és azt is csak most vettem észre. És csak akkor fáj, ha nyomogatom.Én arra gondoltam,hogy régebben volt hogy nagyon sokat vakaróztam, tényleg szét vakargattam a fejemet kb azokon a helyeken ahol most vannak efféle dudorok. Kérlek segítsetek,mert nagyon be vagyok szarva. Mi lehet ez? Megmutattam apukámnak, ő megnézte de nem látott semmi különöset. Ő aztmondja hogy lehet egy pattanás. De ezt nem hinném, mivel régóta ott van a most fájó és a többi is. Elnézést a helyesírásért, de most nem tudok rá figyelni.

2014. jún. 7. 15:05
 1/1 anonim ***** válasza:
ha ennyire félsz miatta, nézesd meg orvossal
2014. jún. 7. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!