Csúnyán megfáztam, nagyon köhögök (akár hányásig). Egyik köhögőroham után véres volt a köpetem. Mitől lehet véres?
Orvosnál voltál?
Ha nem, akkor baromi gyorsan el kéne menni!
És a többit pedig majd elmondja az orvos, hogy mi miért van.
Előfordulhat ilyen erős köhögésnél, hogy sérül a garat nyálkahártyája.
De ha már véreset köptél ott már elég szépen kikezdhette...
Tudok erre egy jó gyógyszert a neve dolo-angin.
Ez egy gyógynövényes szopogató tabletta.
Nem olyan gagyi féle, mint a strepsils és társai ezen garantáltan elnyammogsz egy 10 percig és még a nyelved is lezsibbad.
A hatásai röviden: nyugtatólag hat a garatüreg nyálkahártyájának irritációjára, fájdalom csillapító, gyulladás gátló, a sérült hámfelületen egy vékony védőréteget képez, csíraölő fertőtlenítő hatás, gyakran ajánlják fogászati vagy szájüregi sebészeti beavatkozás után. Cukormentes.
Sehol sem reklámozzák én évekig szedtem a többi szopogatóst eredménytelenül erről meg nem is hallottam.
Aztán egyszer iszonyatosan elkapott engem is az influenza és mondtam a patikusnak, hogy nem tudna-e valami erősebbet, hatásosabbat mert a többi ilyen tabletta egy nagy nulla.
Ő ajánlotta nekem ezt és tényleg bevált olyan, mint egy lórúgás.
Szerintem próbáld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!