Ez lehet rózsahimlő? És ha igen, mikor fog elmúlni? (SÜRGŐS)
Figyelt kérdés
Szombaton kezdődött az egész, 38,5 fokos lázzal ébredtem, és egész nap lázas voltam, alig vitte le a gyógyszer. Másnap is ez volt, hol hőemelkedés, hol láz. Akkor el is mentem az orvoshoz, azt mondta, hogy mandulagyulladás lehet, viszont a torkom meg alig fáj, csak picit érzékeny.
Tegnapra se múlt el, még mindig hőemelkedésem volt, és ma is. És tegnap este apró, halvány, rózsaszínes foltokat vettem észre a hasamon, most meg már a hátamon is vannak.
Ez rózsahimlő lehet? Mert utánakerestem, és minden tünet passzol:
Enyhe torokfájás, nyirokcsomók a nyaknál meg vannak dagadva, fejfájásom is volt pedig nekem szinte soha nem fáj a fejem.
Mikorra fog elmúlni, ha ez egyáltalán az?
2014. jún. 3. 10:55
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!