Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nagyon durva hasmenes mikor...

Nagyon durva hasmenes mikor javult nektek? Szentablrtta smecta normaflore sem hasznalt még.

Figyelt kérdés
Mar 1,5 napja kinlodok. Óránként, félóránként wczek. Normaflore, smecta, szengabletta amkt szedek, de ugyanúgy rohangálok, csak víz jön. Orvoshoz menni nem merek mert nem bírnám ki addig. Más is kűzd most ilyen hasmrnéssel? Bocsi telorol irok.

2014. máj. 31. 04:30
 1/9 A kérdező kommentje:
Probalom potolno a folyadekot, meg haztartasi kekszet eszem. Mar le se fekszem aludni mert ugyis rohanni kell... Ejszaka mar 6szor voltam klotyón...
2014. máj. 31. 04:36
 2/9 anonim ***** válasza:

próbáld ki a lósóska teát, ha baktérium okozza, akkor hatásos lesz. viszont ahhoz is le kell menni a boltba.

ha nem múlik, lehet orvost kellene hívni, mert veszélyes lesz.

illetve ha laktózérzékeny vagy, a probiotikumban lehet, hogy van laktóz.

2014. máj. 31. 10:43
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy laktóz. Inkább valami vírus talán. Most jobb. A hajnali rohangászást leszámítva csak egyszer voltam wcn. Lehet mostmár hat a smecta széntabletta. Senki nem nyelt be mostanában ilyet? Erdekelne mennyi idö alatt jött helyre.
2014. máj. 31. 11:43
 4/9 anonim válasza:
nekem most van már 3 napja... még nem voltam orvosnál, de ha nem javul, holnap elmegyek :S
2014. jún. 2. 15:10
 5/9 A kérdező kommentje:
Nekem már javul :) de már nagyon kész voltam a sok wcre szaladgálástól. Van most valami vírus, tuti azt nyeltük be.....
2014. jún. 2. 15:43
 6/9 A kérdező kommentje:
Voltál dokinál? Nekem van hogy úgy érzem elmúlt, sokat javult, aztán ismet sűrűn rohangálok.
2014. jún. 2. 22:44
 7/9 anonim válasza:
szia, nem voltam, de nagyjából mára már elmúlt :D
2014. jún. 4. 12:57
 8/9 A kérdező kommentje:
szintén :D
2014. jún. 4. 16:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Évekkel később ide tévedtem ezt olvasgatni. Jobb oldalamon a sós-vizes oldat, meg a bödön tea, teljesen ugyanígy vagyok, ahogy ti voltatok.

Tegnap "csak" 4x kellett mennem, de mára csak eddig mentem annyiszor (mondjuk az uccsó 2 részletbe jött :D)

csütörtök este kezdődött, szóval ez a 2. napja nekem.. Remélem 3 nap alatt rendeződik. De ugyanez amúgy, hogy mára ilyen vizes/nyákos az egész.

2022. jún. 11. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!