Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez betegségnek számít?

LoLmAnUsH kérdése:

Ez betegségnek számít?

Figyelt kérdés
Ha sok ember vagy pár ember vesz körül és valahogy észreveszem hogy néznek akkor elkezdek "remegni",az utcára, bárhova utálok elmenni ahol csak van valaki ez betegségnek számít? és a remegés alatt azt értem hogy pl. elkezdek "hirtelen" mondjuk rá hogy önkénttelenül rángatózni mármint pl. nyakamnál.Válaszolóknak megy a zöld (trolloknak nem ;) )

2014. máj. 29. 20:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez valami szociális fóbia. Volt egyszer egy csajom, aki szedett rá gyógyszert is, szóval elvileg nevezhetjük betegségnek is. Szerintem egy jó társ, sok jó hangulat, élmény simán meggyógyítja az ilyen embereket, szóval nem olyan komoly dolog. Szerezz barátokat, beszélgess velük sokat, sportolj, mozogj, szeretkezz, és el fog múlni!
2014. máj. 29. 20:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Mindig van mellettem barátom,nagyon jóban vagyok mindegyikkel,ha esetleg ez miatt lehet akkor leírom: még kiskoromban apum megverte anyumat és ezt máig nem tudom "feldolgozni"
2014. máj. 29. 21:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy azért van tényleg. Stresszelnek az emberek, te meg nem bízol bennük, tartasz tőlük, talán valahol félsz is. Valami gyógyszert kéne talán szedned neked is, de előtte még próbálkozhatnál mással, pl. sportolás nagyon sokat segíthet mentális betegségekben is. Valami olyan sport, amit szeretsz, intenzíven végezve, és lehetőleg másokkal együtt. Olyan is jó lehetne, amitől meg dominánsabbnak tarthatod magad, pl. kondizás, box, küzdősportok.
2014. máj. 29. 21:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen szoktam kondizni,aktívan sportolok pl. foci gördeszka és még ha ide jön akkor gyakran megyek fát vágni hordani erdőbe :D
2014. máj. 29. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!