Ez pánikbetegség? Több lent.
Ez érdekes.
Kamasz koromban én sem bírtam állni folyton olyan érzésem volt, mintha összerogynék. Szédültem, hányingerem volt.
A tömeget sem bírtam főleg a beállt, fülledt levegőt. Már előre utáltam ha állni kellett valahol pl. ünnepség, és egy idő után már csavarogni sem mentem el mert, mindig attól tartottam, hogy rosszul leszek.
Akkor nem voltam pánik beteg csak fizikailag voltam nulla.
Most viszont tényleg pánik beteg vagyok és még mindig megvannak a tüneteim. Most jöttem rá, hogy ezek a későbbi dilinyóm előjelei voltak.
Nem tudom mennyire élsz stresszes életet, mennyire vagy izgulós, szorongós, depressziv hajlamú de ez, mind közre játszik.
Ez még nem pánik de lehet belőle az.
Az idegi-lelki dolgoktól is lehet gyenge és rosszul levős az ember.
Persze lehet ennek más oka is pl. edzetlenség is.
Tudom, hogy macerás de szerintem még az elején menj el és vizsgáltasd ki magad nehogy rosszabb legyen a végén. Most még meg lehet előzni.
Szerintem ebbe belejátszik az izgatottság plusz, hogy már előre spanolod magad a dolog miatt.
Szerintem igyál meg este és reggel is egy kis citromfű vagy orbáncfű teát és próbáld meggyőzni magad arról, hogy jó lesz, haverok közt leszel. Tulajdonképpen szólhatsz az ofődnek is, hogy ha rosszul lennél leülhess vagy az álldogálós résznél leülhess, vagy leguggolhass valahová.
Az is lehet, hogy tömeg iszonyod van vagy csak nem bírod a tömeggel járó fülledt, beállt levegőt.
Ez még nem pánik mert annak elég durva tünetei vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!