Reggel óta zsibbad a fél arcom a fejem tetejétől a szemem alatti területig jobb oldalt, és nyomás van ezen a területen a fejemben is. Napok óta nyilallgat a fejem itt-ott, és 2 napig fájt is. Milyen problémára utalhat ez?
Figyelt kérdés
Lehet az oka, hogy 3 nappal ezelőtt jó erősen löktem be a mélyhűtő ajtaját többször (mert dugig van), és mintha éreztem volna, hogy az agyam rázkódik, utána pedig egy kb. 10 kg-os asztalt cipeltem, és ez nem tett jót a fejemnek? Más tüneteim nincsenek, ami agyrázkódásra utalna, még néha kicsit zúg a fülem.2014. máj. 26. 15:00
11/11 anonim válasza:
Tudom regi kerdes, de mi lett vegul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!