Fogamzasgatlo szedese okozhat-e kalciumleesest?
Figyelt kérdés
3honapig szedtem fogamzasgatlot,amit a dr ugy irt fel h a hasara utott,es csak ugy ni,es 3honapig amig szedtem nem jott meg,es a 3.honapban az iskolaban rosszullettem,es kalciumleesest allapitottak meg.Okozhatta-e ezt a fogamzasgatlo szedese? Valaki jart mar igy? vagy a 2nek semmi koze egymashoz? amugy en azert gyanitottam,mivel a hormonokra hatott,ezert is nem jott meg,es a szivem is elkezdett fajni,habar mar elotte is fajdogalt,de amikor elkezdtem szedni felerosodott a fajdalom. Amiota nem szedemm,mar 2eve,nem volt kalciumleesesem,igaz szedem a vitaminokat.#fogamzásgátló #kalcium leeses
2014. máj. 23. 14:58
1/1 A kérdező kommentje:
senkinek semmi otlete?
2014. máj. 24. 09:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!