Mi bajom lehet? Egy kicsikét sárga vagyok náthás és fáj a torkom.
Figyelt kérdés
Egy kicsikét beteg vagyok mégis muszáj melóznom egy GSM boltban vagyok eladó mondjuk úgy, hogy 20 és 23 éves közt vagyok konkrét számot nem akarok mondani a vásárlók is mondják nekem, hogy egy kicsikét sárga vagyok, de nem tudom mi bajom lehet. Gondolom, aki náthás nem szokott sárga lenni kivéve a kínaiakat viszont én nem vagyok kínai tehát valami más bajom lehet.2014. máj. 22. 16:33
1/7 anonim válasza:
Epe, máj, stb. Mielőbb menj el a háziorvoshoz, boltban nem is szabadna tartózkodj, mert fertőző lehet.
2/7 A kérdező kommentje:
Az milyen betegség? Most egy kicsit megijedtem.
2014. máj. 22. 16:43
3/7 A kérdező kommentje:
Lehetséges, hogy májbeteg vagyok?
2014. máj. 22. 17:09
4/7 anonim válasza:
Első válaszolónak igaza van..
Ha a szemed fehérje is sárga akkor Hepatitis A,B gyanú is felléphet.
Utobbi időben milyen gyümölcsöt ettél ? Ettél valami szokatlan ízüt, vagy más furcsa gyümölcsöt?
Holnap ne menj melózni menj kórházba vagy háziorvoshoz
5/7 A kérdező kommentje:
#5 Igen van egy kolléganőm Andinak hívják ő a főnök barátnője. Én ma reggel beteget jelentettem, csakhogy főnök barátnőjének közbejött valami engem kértek meg, hogy ugorjak be helyette. Nem vagyok irigy senkire és nincs kínai ősöm viszont félig olasz vagyok, de szerintem ennek nincs jelentősége. Holnap megyek a dokihoz viszont remélem nem lesz komolyabb bajom jó pár éve nem voltam beteg.
2014. máj. 23. 00:23
6/7 anonim válasza:
Majd írd meg, hogy mit mondott az orvos.
7/7 A kérdező kommentje:
Most jövök a dokitól, aki közölte velem, hogy nem sárga, hanem sápadt vagyok, mivel alacsony a vérnyomásom és náthás vagyok felírt nekem néhány vitamint és pár nap pihenést ajánlott már a torkom sem fáj tehát jobban vagyok. De, ha valóban fertőző betegségem lett volna jól megöleltem volna Andit, hogy elkapja a betegséget. :D
2014. máj. 23. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!