Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Fülgyulladás miatt gyógyszeres...

Fülgyulladás miatt gyógyszeres gézcsíkot raknak holnap a fülembe. Az milyen? Hogy kell elképzelni?

Figyelt kérdés
Külső fülgyulladásom van, már elviselhetetlenül fájt és most mentem még csak a fül orr gégészetre. Egy csomó hegyes műszerrel nyúlkált a doki a fülembe ami eléggé fájt is, némelyik olyan volt mint a tű. Azt mondta tiszta gennyes, szedegette ki belőle, most ilyen port szórt bele hogy a váladék elmúljon, felszívja és azt mondta hogy holnap menjek vissza és valami gézcsíkot rak bele. Ezt hogy kell elképzelni? hogy teszi bele? lehet majd látni? mert utána egyből munkába megyek és nem tudom hogy ez most milyen. Az normális hogy semmi gyógyszer, vagy antibiotikumot nem kaptam? ha fáj azt mondta jegeljem és ne meleget tegyek rá mert attól jobban begyullad. Köszi előre is!
2014. máj. 21. 15:18
 1/6 anonim ***** válasza:
A lányom kapott ilyet sokszor. A gézcsík be van áztatva gyógyszerrel. Szépen belenyomogatja. Nem mélyen, hanem csak a hallójáratba. Olyan, mintha vatta lenne a füledbe.
2014. máj. 21. 15:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Értem, akkor ez nem fáj? mert most utána olvastam és írják hogy amikor szedték ki fájt és olyan mélyen volt benne, hogy amikor húzta ki azt hitte sose lesz vége... akkor kívülről nem annyira látni csak azt hogy vatta van a fülembe?
2014. máj. 21. 15:28
 3/6 anonim ***** válasza:
De, látni :)
2014. máj. 21. 15:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Kicsit látni, nekem is tettek be ilyen gézcsíkot egyszer, nem fájt, de utána nagyon kellemetlen érzés volt, hogy ott van benne az a gézcsomó és ezáltal arra a fülemre szinte nem hallottam, kiszedés inkább megkönnyebbülés volt, mint fájdalom.
2014. máj. 21. 16:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát, igen gondolom hogy arra nem nagyon fogok hallani. Pénztárba dolgozok, remélem azért annyira nem lehet majd látni, oda teszem a hajam, hogy valamennyire takarja :)
2014. máj. 21. 16:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Na belerakta a doki a gézcsíkot, ilyen kis tubusból húzta elő...kívülről semmit nem látni olyan mélyen bele rakta :S nem rakott elé vattát. Alig hallok arra a fülemre úgy eltömítette. Hétfőn vissza kell menni addig benne lesz és majd akkor meglátja hogy kell-e még bele rakni.
2014. máj. 22. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!