Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit kellene csinálnom? (Segítség)

Mit kellene csinálnom? (Segítség)

Figyelt kérdés
Még régebben kórházba kerültem ahol kiderült hogy asztmás vagyok. Azóta mindig rendszeren visszajártam kontrollra. Rendesen szedtem a gyógyszereket is. Egy fél éve kellett volna mennem vissza de sajnos nem tudtam elmenni és új időpontot sem kértem szóval elhanyagoltam(a gyógyszer szedést is). De viszont mostanában úgy érzem mintha romlott volna ez az asztma. Tehát például egy 50 métert nem tudok lekocogni mert utána nem kapok levegőt és fulladok. Néha van hogy ülés közben vagy nagy semmit tevés közben is rám jön és olyankor úgy érzem hogy na most megfulladok. Arra lennék kíváncsi hogy ez mi miatt lehet? Kéne kérnem időpontot újra vagy mit csináljak? Minden választ nagyon megköszönök!!
2014. máj. 19. 17:55
 1/2 anonim válasza:
Szerintem minden képpel kérj új időpontot ha nagyon szarul vagy!!
2014. máj. 19. 18:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerinted mi miatt lehet?

Abbahagytad a gyógyszerszedést. Komolyan ilyen nehéz megtalálni az összefüggést?

Menj vissza az orvoshoz.

2014. máj. 19. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!