Beteg vagyok és unatkozom, mit csináljak?
14 évesen nem szabadna unatkozni, addigra már ki kellett volna alakulni valamiféle érdeklődési körnek. Nem csak hülye filmek vannak a világon (persze vannak jó filmek is, de azokat nem ezeken a kereskedelmi csatornákon vetítik folytatásokban!) Azt javaslom, kérjél meg valakit, hogy menjen el a legközelebbi könyvtárba, és vegye ki neked az alábbi könyveket, vagy csak egy-kettőt közülük:
Dymphina Cusack: Ketten a halál ellen
Emily Bronte: Üvöltő szelek
Charlotte Brontë: Jane Eyre
Eric Knight: Légy hű magadhoz
Ha nem olvastad volna még ezeket a könyveket, melegen ajánlom, egyik jobb mint a másik, pont a te korosztályodnak való, mindegyik nagyon szép szerelmes történet, de nem giccs. - Vagy pótold be az elmaradt tanulmányaidat.
Kedves utolsó válaszoló!
Igen van érdeklődési köröm ,de mint elolvastad beteg vagyok így az általános programjaim nagy részét nem csinálhatom ezért ne légy lenéző. Amúgy a könyvek tetszenek amit ajánlottál a Jane Eyre-t és az Üvöltő szeleket már olvastam a de a másik kettőt elkezdem hamarosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!