Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lassan 2 hete fel vagyok...

Lassan 2 hete fel vagyok fázva, így a Párommal nem szeretkezünk. Ez mehet a kapcsolat rovására?

Figyelt kérdés

2 hete szombaton kezdődött, azóta már jártam kétszer a háziorvosnál, voltam nőgyógyásznál és mivel a többféle gyógyszeres kezelés ellenére a panaszok még most sem múltak el teljesen, így ma megyek az Urológiára.

Nagyon megértő a Párom, mondta is, hogy "nem óvodás", aki ilyenből problémát csináljon és nagyon aranyos, de ez már 2 hete tart és már nekem is hiányzik Vele a testi kontaktus, nemcsak a testemnek, hanem a lelkemnek is és nekem is nagyon rossz. Tudom, hogy szeret és nem szakítana emiatt, ám mégis félek, hogy valamilyen szinten mégis a kapcsolat rovására mehet, vagy ha nem is a rovására, akkor is negatív hatással lehet rá.

Ti mit gondoltok erről?

2014. máj. 16. 06:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
azt szólom, hogy ha erre rámegy egy kapcsolat, eleve nem kár érte. Jobbulást!
2014. máj. 16. 06:59
 2/8 anonim ***** válasza:
nem igazán értem mi köze a felfázásnak és a szeretkezésnek, az olyan kapcsolatot, ahol a szeretkezés = dugàs, csak sajnálni tudom...
2014. máj. 16. 07:42
 3/8 A kérdező kommentje:
Miből vontad le ezt a következtetést Kedves 2.? :) Tudod mit? Nem kell válaszolnod. (:
2014. máj. 16. 07:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha rámegy akkor olyan a kapcsolatotok.

Medveszőlőt és egyéb vízhajtókat ne felejts el inni.

2014. máj. 16. 08:13
 5/8 anonim ***** válasza:
53%
Ahol ez problêmát okoz akkor annyit is ért az a kapcsolat! Tisztában vagy vele hogy terhesség alatt akár hónapokig sok nő nem tud nemi életet élni mert fájdalommal jár! Ettöl függetlenül a férj ki lehet elégitve egyéb módon, e mégha terhesség alatt megy is a szex szülés után 6 hétig akkor is tiltott! Ezt us túl szoktàk élni a házasságok ha hiszed ha nem!
2014. máj. 16. 08:21
 6/8 A kérdező kommentje:

Már hogyne hinném el? :)

Nem gondolom, hogy tönkre fog menni emiatt a kapcsolatunk. Felmerült bennem, de a Párom ki is röhögött. :D Mindenesetre néha nem árt a külső megerősítés. :)

Köszönöm a jóindulatot azért! :D

21/L

2014. máj. 16. 08:24
 7/8 anonim ***** válasza:
2# ha nem tudtok szeretkezni, mert fel vagy fázva, mégis mi másra kellene gondolni, minthogy nálatok a szeretkezés=behatolás...
2014. máj. 16. 08:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Ebben mondjuk teljesen igaza van a kettesnek, szeretkezni más utakon is lehet. (És nem is kéne elhanyagolni.) Rám a pasim egy egész évet várt egy kikezelhetetlen hüvelyi gyulladással, de mondanom sem kell, hogy amilyen módon csak tudtam, folyamatosan kárpótoltam őt :D
2014. máj. 16. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!