Lassan 2 hete fel vagyok fázva, így a Párommal nem szeretkezünk. Ez mehet a kapcsolat rovására?
2 hete szombaton kezdődött, azóta már jártam kétszer a háziorvosnál, voltam nőgyógyásznál és mivel a többféle gyógyszeres kezelés ellenére a panaszok még most sem múltak el teljesen, így ma megyek az Urológiára.
Nagyon megértő a Párom, mondta is, hogy "nem óvodás", aki ilyenből problémát csináljon és nagyon aranyos, de ez már 2 hete tart és már nekem is hiányzik Vele a testi kontaktus, nemcsak a testemnek, hanem a lelkemnek is és nekem is nagyon rossz. Tudom, hogy szeret és nem szakítana emiatt, ám mégis félek, hogy valamilyen szinten mégis a kapcsolat rovására mehet, vagy ha nem is a rovására, akkor is negatív hatással lehet rá.
Ti mit gondoltok erről?
Ha rámegy akkor olyan a kapcsolatotok.
Medveszőlőt és egyéb vízhajtókat ne felejts el inni.
Már hogyne hinném el? :)
Nem gondolom, hogy tönkre fog menni emiatt a kapcsolatunk. Felmerült bennem, de a Párom ki is röhögött. :D Mindenesetre néha nem árt a külső megerősítés. :)
Köszönöm a jóindulatot azért! :D
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!