Kivetessem a mandulámat?
Figyelt kérdés
Kb. 1 éve nagyon-nagyon erősen hullik a hajam. Már minden vizsgálaton átestem (fogászat, bőrgyógyászat, nőgyógyászat, belgyógyászat stb.), de sehol sem találtak semmit. A fül orr gégész mondta,hogy gyulladt a mandulám és ha nem találnak más gócot akkor vegyük ki. Ti belemennétek ebbe? Nagyon nem szeretném, de félek, hogy ha nem megyek bele akkor kihullik az összes hajam, amiből már most is alig van :-(2014. máj. 15. 14:04
1/4 anonim válasza:
Én kivetettem, de nekem nem szimplán gyulladt volt, "idült mandulagyulladásom" volt már. Szóval állandóan tele volt sárgás színű trutyikkal, aminek a szagát se bírtam...
2/4 anonim válasza:
Belemennék. A testvéremnek is a mandulái miatt hullott a haja. 10 évesen kopaszodott, kivették a manduláit és visszanőtt a haja.
3/4 A kérdező kommentje:
Nekem soha semmi problémám nem volt eddig a mandulámmal, mostanában sem érzem,hogy fájna.
2014. máj. 15. 14:16
4/4 anonim válasza:
inzulin és cukorterheléses vizsgálatod is volt? Egyik ismerösömnek kivették és neki elmult ahajhullás de neki komolyan be volt gyulladva állandóan. Ha neked nincs vele semmi akkor nem az okozza, a nögyógyász nem rt ugy a hormon problémákhoz mint az endokrinológus, azt neki kell kivizgsálnia és nagyon gyakori homron betegsé mellett a hajhullás. Fontos a részletes pajzsmirigy hormonok vizsgálata nem csak a THS, kell pajzsmirigy uh, fontos a terheléses vizgsálat hogy kizárják az inzulin rezisztenciát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!