Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől lehet, hogy állandóan...

Mitől lehet, hogy állandóan zsibbad a karom vagy a lábam?

Figyelt kérdés

1,5 hónapja minden reggel és éjjelente többször arra kelek, hogy el van zsibbadva a kezem (pedig nem nyomom el, nem is fekszem rajta), de már olyan szinten, hogy nem érzem.

Kb. 1,5 hónapja az egyik lábam volt annyira elzsibbadva, hogy orra estem, mikor felálltam az ágyból. Az volt az első eset. Azóta rendszeres. Semmilyen gyógyszer nem szedek (fogamzásgátlót sem). Átlagos mértékben sportolok/eszem/iszom alkoholt. 26 éves nő vagyok. Szerintetek mi az oka?

2014. máj. 14. 15:05
 1/3 anonim ***** válasza:

1. vagy magnéziumhiány (szedj Magne B6-ot, azonnal kell hatnia, recept nélkül kapható, és egy nap elég sokat lehet bevenni, kezdd el azonnal)

2. valamilyen keringési probléma lehet

Ha a magnézium nem segít max. 2-3 nap alatt, akkor mindenképpen fordulj orvoshoz.

2014. máj. 14. 15:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Totál egyetértek előzővel,ez a két dolog lehet!
2014. máj. 23. 12:09
 3/3 anonim válasza:
Nekem izuleti gyulladasom van es szokott zsibbadni ez is elofordulhat (15vagyok)
2020. máj. 16. 02:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!