Milyen bőrbetegség lehet?
Figyelt kérdés
Egy borotválkozás után történt(ott lent),hogy kicsit elkezdett viszketni.Mondom ez ilyenkor ugye teljesen normális.Aztán már pár nap után ott tartottam,hogy nagyon viszketett,és ilyen piros foltok jelentek meg...főleg mikor ugye a farmer egésznap rajtam volt,és dörzsölte.Akkor volt a legrosszabb...bazi nagy vörös foltok jelentek meg,és szinte égetett.Elkezdtem Canesten,meg Candide krémet használni(gondoltam gomba),és enyhítette,meg már nem éget,meg viszket annyira.Már egy hete használom,de még mindig viszket valamilyen szinten..2014. máj. 11. 13:38
1/3 A kérdező kommentje:
két hete*
2014. máj. 11. 13:39
2/3 Cartilago válasza:
háziorvos is tud felírni nisoralt(esetleg olyan gombafajta támadott meg, amit a síma canasten nem tud kiírtani), pimafucort krémet= Ez keverék, van benne szteroid, és antibiotikum és gombairtó egyben.Ha nyálkahártyára terjed tovább, akkor kúp. Ja és bugyi, farmer és törölköző mosás.. a gomba irtóra szereti a sötét, meleg,nedves helyeket, és innen bárhova tovább tudod kenni a törcsivel is..
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Elmondtam a panaszom a gyógyszertárban,és azt mondták,hogy helytelenül használtam ezeket a szereket+erősebb krémet kaptam..persze jóval drágább is.A lényeg az,hogy csak fürdés után szabad kenni,mivel én egy nap 3x kentem(fél tubust),ami allergiás reakciót váltott ki.+kaptam gomba elleni hintőport,és valamilyen szárító szappant.
2014. máj. 14. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!