Apró piros hólyagocskák jelentkeztek a testemen. Mitől lehetnek ezek?
1 hét múlva tudok csak bőrgyógyászhoz menni, és félek, hogy valami komolyabb bajom van.
Előszöri ránézésre azt mondanám, h bárányhimlő, de 2 unokahúgom is bárányhimlős volt tavaly, és tőlük nem kaptam el, akkor valószínűleg én is már túl estem ezen kiskoromban.
Akkor mi lehet ez?
Nem ettem semmi újat, nem váltottam öblítőt stb.
Száraznak száraz a bőröm, de kenem.
Tippek?
Félek, mert 2 hetes nyaralásra is készülök menni, remélem nem lesz komolyabb baj... :(
Esélytelen, hogy bárányhimlős legyek a leírtak alapján?
Igazából most olyan környezetben vagyok, ahol senkitől nem kaphattam el, amikor meg elkaphattam, akkor meg nem kaptam el.
Emlékezni meg nem emlékszem, h voltam e. De ahogy nézegetem a képeket az interneten, hasonlóak a hólyagjaim..
Teljesen jó a közérzetem. Semmi bajom nincs a hólyagokon kívül. Még azt se mondanám, hogy viszketnek, na jó talán a nyakamon, de ott se vészesen.
Nem tudok orvoshoz menni előbb sajnos.
Ó Istenkém, remélem semmi komoly.
Egy erős gyógyszert szedtem, de abbahagytam, miután észrevettem a hólyagokat. Lehet annak a mellékhatása.. :\
Hát csak az az érdekes, hogy ezt a gyógyszert már fél éve szedem, és miért pont most jöttek ki (?) Szóval semmi se biztos :(
Várnom kell csütörtökig.
Egyébként Isotretinoint szedek(szedtem, mert az arcom is katasztrófa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!