Hogyan tudok meggyőződni arról, hogy nem vagyok aidses?
Figyelt kérdés
mik azok a tünetek amelyekről egyből kiderül, hogy aidses vagyok?2014. máj. 9. 15:55
2/10 anonim válasza:
tünet akár évekig nincs, el kell menni aids tezstre és akkor kiderül.
3/10 A kérdező kommentje:
és nemi kapcsolat útján keresztül csak úgy lehet elkapni ha az egyik fél már fertőzött nem?
2014. máj. 9. 16:32
4/10 anonim válasza:
igen de a fertözöttek nagy %-a nem tudja hogy HIV+.
5/10 A kérdező kommentje:
akkor lehetetlen, hogy egy olyantól kapjam el az aidset aki nem aidses (ha egy nem aidsessel létesítek nemi kapcsolatotat akkor magyarul én se lehetek aidses) ?
2014. máj. 9. 16:46
6/10 anonim válasza:
igen de van csomó más nemi betegség amit elkaphatsz töle. Szernecsére itt nem oylan ygakori az aids de a többi nemi betegség nagyonis. Pl a clamydia az emberek kb 80%-nál van vagy volt, de mivel nincs tünete nem is tud róla. Viszont gondot okozhat tünet nélkül is pl gyermekvállalásnál.
7/10 anonim válasza:
Itt ugy látom megint valki(k) fogalom zavarba esnek.
Hiv és aids.
Ha aids-es lennél azt biztos észre vennéd a hivet viszont nem.
Aids tünetei kb 5 év után gyakori tüdőgyuladás,fogyás,levertség,nyirokcsomó duzzanat esetleg oral hairy,de az orvosok nagyrésze nem is gondol hogy ez az aids tünetei.
Az előzőnek igaza van viszont más nemibetegségeket el lehet kapni.
8/10 anonim válasza:
6-os
.....Szernecsére itt nem oylan ygakori az aids de a többi nemi betegség nagyonis...... gondolod te hogy nem gyakori
9/10 anonim válasza:
az aktus után 6 héttel elvileg kimutatható, ma voltam véradáson (Németországban) itt eléggé rá vannak állva az Aids témára pl. Dél-Amerikaiak, Dél-Kelet Ázsiaiak, Dél-Afrikaiak nem adhatnak vért vagy, aki élt/hált ilyen nemzetésüekkel 6 hónappal korábban (mert arra felé eléggé elterjedt az Aids kb 10%-os a fertőzöttség)... na mindegy ez érdekes, az orvos úgy emlékszem 8 hetet emlegetett, hogy addig nem kimutatható a vérből az Aids, szóval utána kimutatható..engem is eléggé beparáztatott, mert az utóbbi időben 1-2 fiúval voltam együtt nem óvszeres védekezéssel, de a 8 hét előtt úgyhogy kikell mutatnia a tesztnek ezért is mertem vért adni.
10/10 fifien válasza:
en a ferjemmel szexmoziba szoktunk jarni es ot szoktunk jatszani juknal egymassal h kiverem masoknakis vaginamba senkisem nyulhatott se szamba.. kerdesem a kovetkezo karcolas volt a ujamnal mindig konyhai balesetek szoktak erni kis karcolas ujnal icike picike pontnyi seb stb mindig ragtapasz volt rajtam de volt mikor kezet mostam es lejott a ragtapasz ugye igy nem kaphattam aidset ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!