Crohn betegek! Mennyire fájdalmas műtét után?
Figyelt kérdés
Testvérem súlyos Crohn betegséggel küzd, valószínűleg hamarosan műteni kell. Meddig kell egy ilyennel kórházban lenni, illetve meddig tart utána a lábadozás, mennyire fájdalmas? Utána csillapodtak a tünetek?2014. máj. 8. 16:09
1/3 anonim válasza:
azt kell mondjam, hogy sose fog meggyógyulni, max tünetmentes időszakai lesznek, de ez is attól függ, mennyire idegeskedik, és hogyan táplálkozik. nekem elég sok Crohnos ismerősöm van és 2-nek egyáltalán nem leányálom az élete. Az egyiket nemrég műtötték, de most is fájdogál a hasa, a másikat meg 2x kellett kórházba vinni mert bélelzáródásos tünetei voltak és egyszer le is állt a bélműködése.
2/3 anonim válasza:
Szia!Akár a műtét után is maradhatnak a problémák.Érdemes lenne a terstvérednek kipróbálnia a gyógynövényeket.Vannak természetes gyúlladáscsökkentők is köztük.Van egy orvosi könyvem, amiben egy már kétszer megműtött és még mindig problémákkal küszködő crohn beteg is leírja a saját tapasztalatát,hogy hogyan javult a helyzete.Ha esetleg érdekel, akkor szívesen megkeresem, beszkennelem a cikket és elküldöm Neked emailben.Jobbulást a tesódnak!
3/3 anonim válasza:
Akkor én vagyok a jó példa. 1 évvel azután, hogy megállapították, hogy Crohn-os vagyok, műteni kellett engem, semmilyen gyógyszer nem használt, óriási fájdalmaim voltak bélszűkülettel. És miután megműtöttek szedtem tovább alapadagon a gyógyszereimet, és semmi bajom nem volt egy kisebb fellángolást kivéve, amiről egy háziorvos tehet, mert olyan gyógyszert írt fel nekem, ami köztudottan nem jó a Crohn-nak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!