A penész ölhet?
Figyelt kérdés
Azt olvastam hogy a penész is ölhet. Ha valaki belélegzi a spórákat, belehalhat. Ez most azt jelenti hogy az aki(ez esetben én) megszagol egy penészes kenyeret, meghal? Ha kenyér kb. egy hetes, akkor is?2014. máj. 7. 21:33
1/6 anonim válasza:
Nem minden penész öl. A gyilkos penész pedig nem azonnal.
4/6 anonim válasza:
Azt olvastam, hogy a penisz olhet?... mennem kell pihizni...:D
5/6 anonim válasza:
én már ettem is penészes kenyeret, mégis élek. nem minden penész veszélyes. az ételpenész pl nem ártalmas, bár a penészes hústól lehet bajod, de az sem a penész miatt.
6/6 anonim válasza:
Ölhet.
Tüdőgyulladást okozhat, és mivel nem mindig derül ki időben, hogy mi az ok, így a kezelés sem lehet célzott, hatásos.
Más fajta penész pedig életeket ment: ő a penicillin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!