Mitől lehet bűzös a vizeletem?
Figyelt kérdés
1 hete gyógyultam meg, de még érzem kicsit a mandulámat és néha köhögök
meg voltam fázva (nem volt hangom sem és nagyon köhögtem)
viszont, amióta jobban vagyok bűzös a vizeleletem
az biztos, h kevés folyadékot iszom, megpróbálok változtatni rajt...
volt már vki hasonló helyzetben?
2014. máj. 4. 10:34
1/3 anonim válasza:
Ha szedtél antibiotikumot, az befolyásolhatja. Emellett valóban, a kevés folyadék is. Milyen gyakran pisilsz? Ha sokat van a vizelet a hólyagban, pang, és kellemetlenebb szaga lesz, mikor kiürül. Ezért is jó sokat inni, mert akkor gyakrabban mész, nincs ideje ott bent nagyon összeérni. Így viszont, ha kevesebbet iszol, a szervezeted "összevárja" a kiüríteni szükséges mennyiséget, ami akár órákba is telhet. Ha a több ivás után is ilyen szagú a vizelet pár nap műlva, akkor viszont érdemes lenne orvost felkeresned, mert lehet, hogy fertőzés.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
naponta kb 1 litert iszom és nem járok sűrűn wc-re
de akkor megpróbálok változtatni ezen és több vizet fogok fogyasztani, remélem akkor jobb lesz
nem szedtem rá gyógyszert, csak vitaminokat, de 1 hete már azokat sem
még életemben nem ettem spárgát :) de hallottam róla én is, h az is változtat a vizeleten
2014. máj. 4. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!