Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mér fáj a fejem?

Mér fáj a fejem?

Figyelt kérdés
Már mint úgy értem hogy a bal felén fáj a fejem egy ilyen csíkba. Ha felállok vagy leülök vagy lépek vagy futtok ez nagy baj vagy nem vészes?

2014. máj. 1. 18:59
 1/4 anonim válasza:

Szerintem fejbevágtak egy helyesírási kéziszótárral. Én legalábbis ezt tenném azzal, aki a MIÉRT szót MÉR-nek írja.

De most komolyan. Ha régóta fáj, menny el orvoshoz.

2014. máj. 1. 19:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Szóltam a házi orvosnak de ő csak fájdalomcsillapítót írt fel de nem segített úgyhogy felhívtam mégegyszer és azt mondta aludjak rá.És úgy gondoltam hogy megkérdezem hogy valaki tud erről valamit.
2014. máj. 1. 19:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehet hogy nincs nagy baj, az is lehet hogy nagy baj van. Nem akarlak ijesztgetni, de fel kell készülni az utóbbi esetre is. Ha régóta (hónapok óta) van ez, akkor el kéne menned neurolórushoz, az meg tud vizsgálni rendesen, ki tud zárni egy csomó dolgot és persze valószínűsíteni is tud ezt-azt. Lehet hogy további vizsgálatokért elküld különböző szakorvosokhoz, akár MRI viszgálatra is. Nos, nekem ez utóbbi fedte fel hogy jóindulatú daganat van a kisagyamban (haemangioblastoma). Három éve hogy kivették.

Jóindulatú, mert nem képez áttétet mint a rák, de ennek is halál a vége ha kezeletlen marad, mert a jellege térfoglaló, tehát növöget folymatosan és előbb utóbb nagyon kevés lesz a hely odabent.

2014. máj. 1. 19:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2014. máj. 2. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!