Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nagyon zúg mindkét fülem évek...

Nagyon zúg mindkét fülem évek óta. Mitől lehet? Van még valaki így?

Figyelt kérdés
Már voltam orvosnál, nem állapítottak meg semmi rendelleneset. De azóta hangosabb lett a zúgás, és nagyon zavaró.:(

2014. máj. 1. 08:35
1 2
 11/18 supra01 válasza:

Hidd el, hogy szinte tuti nem a füleddel van gond! Főleg ha mindkettő ilyen.

Végezz ilyen és ehhez hasonló gyakolratokat

http://www.youtube.com/watch?v=dnXEjd2XRlo

naponta, vagy ahogy jólesik!

1-2 héten belül változást kell tapasztalnod!

Ha nem utána egy stresszoldást is ki kéne próbálni szakember segítségével.

2014. máj. 1. 09:42
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kipróbálom!
2014. máj. 1. 09:49
 13/18 supra01 válasza:

Drukkolok neked, mert tudom, hogy milyen érzés ez, és milyen zavaró!

Nekem már csak az egyik fülem zúg, az is kicsit és keveset.

Írj majd, hogy hogy alakult!

Drukkolok, és minél előbb kezd el és ne add fel!!!!

2014. máj. 1. 09:52
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Ha nem javul, kivizsgálás lesz mindenképp. Addig meg próbálok valahogy javítani. :)
2014. máj. 1. 09:57
 15/18 anonim válasza:
Jaj,én is fülzúgástól szenvedek már kb.4 éve!3 éve voltam vizsgálatokon,nem deritettek ki semmit,azt mondták orrsövény ferdülésem van,talán attól zúgnak.Most másodszor is nekifutottam,azonnal irtak fel gyógyszert fülzúgásra(ez már haladás)-másik orvoshoz mentem természetesen.Épp most jöttem meg hallásvizsgálatról,oda is elküldött,mivel közben észre vettem,hogy a bal fülemre gyengébben hallok,vagyis inkább mint mikor viz alá merülök,úgy hallok a bal fülemre...Ezt 2 hónapja vettem észre.Holnap viszem vissza az eredményt a fül-orr-gégészhez,meglátjuk mit mond!A gyógyszer amit kiirt elméletileg 2-3 hét múlva kezd csak majd hatni(én leszek a leg boldogabb ha tényleg hat),de kivárom,ettől rosszabb ne legyen...És ami érdekes sűrűn bevan dugulva az orrom is,leggyakrabban a bal fele...
2014. máj. 26. 13:04
 16/18 A kérdező kommentje:

Szia!

Megkérdezhetem, milyen gyógyszert szedsz?

Én is szedtem anno 1 hónapig, de semmit nem használt. Mondjuk más lehet kicsit a problémánk, nekem nem dugul be az orrom se, meg semmi. Csak erősen, lüktetően zúg mindkettő fülem. :((

2014. máj. 28. 11:01
 17/18 anonim ***** válasza:
Akármilyen gyógyszert szedsz, azt nem 1 hónapig kell szedni, hanem egy életen át. A hatásuk tipikusan eleve csak néhány hónap után alakul ki, és (nem akarlak átverni) a legtöbbünknél csak fenntartó, azaz legalább nem romlik tovább, vagy nem olyan gyorsan romlik tovább a zúgás, ha szeded a gyógyszert.
2014. máj. 28. 11:04
 18/18 bkiss válasza:

Kedves Kérdezõ!

Megkérdezhetem, elmúlt azóta a fülzúgásod? Én is évek óta szenvedek vele és már kezdek tõle megõrūlni... Eleinte csak a bal zúgott, de elõzõ héten rákezdett a jobb is. Voltam koponya- és belsõfül ct-n is, de semmilyen belsõ elváltozást nem találtak. Keringésjavítókat és értágítókat kell szednem, de nem érzem, hogy segítenének... Mióta a másik fülem is zúg, azóta két-három órákat alszom esténként, mert annyira erõs és zavaró...

21 évesen nem szeretnék hallókészülékkel rohangálni, pedig már olyan rosszul hallok sokszor, hogy lehet ez lesz a vége...

2015. jan. 3. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!