Mitől fáj ennyire a mellkasom? Többi lent.
Figyelt kérdés
a Bal mellkasom fáj és már középen is. Feszítő érzésem van mintha valami rá lenne rakva úgy nyom és szúr. A szívem el kezd néha dobogni nagyon erősen és rosszullét jön rám. Lehet a szívemmel van a baj tényleg? Meg vagyok fázva, köhögök és már fájt a hátam is, közvetlen a tüdőmnél. Szédülök és lázam is volt. Elment ma orvoshoz.. Nem nagyon vizsgált meg. Annyit mondott, hogy pánik beteg vagyok lehetséges. Mérjem a vérnyomásom és ha nem múlik el a fájdalom menjek vissza holnap. De hiába mondom neki hogy már 5 napja fáj a mellkasom.. Szerintetek mi lehet a bajom? Mellhártya gyulladás vagy mi?2014. ápr. 28. 11:26
1/2 anonim válasza:
Én pont ugyanilyen pánikolós vagyok, ne beszélj be magadnak mindenféle betegséget!! Fiú vagy lány vagy? Mert ha lány, nekem a ciklusom alatt mindig van egy-kétig ilyen rosszullét, amit írtál, nekem is fáj, szúr a mellkasom, alig kapok levegőt, hányingerem van, ver a szívem... Szerintem csak a hormonok. Ha nem ilyen jellegű, akkor lehet, tényleg beteg vagy, megfáztál, majd elmúlik. :) A pánikbetegségnek sok más tünete is van, meg azt úgyis éreznéd, hogy halálfélelmed van például.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :) Lány vagyok, de nem hiszem hogy ez lenne a gond. Meg már régebben is kijöhetett volna ez a pánik dolog mert akkor lett volna miért. Most a doktornő azt mondta mérjem a vérnyomásomat hogy milyen. Most alvásból felkelve magas volt a koromhoz képest pedig nyugalmi állapotban voltam, ezért nem értem mi a baj.. :S De köszönöm a válaszadat!:)
2014. ápr. 28. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!