Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek mezochistánam...

Emo1girl kérdése:

Szerintetek mezochistánam számítok? Harapdálom és néha megvágom magam . A barátom aki szinten emós elitelne ha megtudná?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 27. 12:10
 1/4 anonim válasza:

*emo (nincs olyan, h emós..)

A harapdálást én is szoktam csinálni, ha ideges vagyok, vagy izgulok, de inkább csak az ajkamat, esetleg a nyelvemet vagy a körmömet szoktam harapdálni. A megvágás szerintem attól függ, hogy miért csinálod. (És hogy hol.. kezed/lábad..) Szerintem ha egyezik a stílusotok akkor nem fog elítélni, bár ki tudja.. max. ő. (Amúgy pedig kezd visszajönni az emo? ) 16/L

2014. ápr. 27. 15:13
 2/4 anonim válasza:
100%

Szerintem annak számítasz... Lehet én vagyok túl öreg (34) de az már gáz ha egy ember saját maga ellen fordul.... A barátod meg valószínű nem ítélne el, ha neki is ugyanannyi a sütnivalója mint neked. Amúgy meg: mi a tö..m az az emo ???

Ez már nem a kérdéshez: de régen nem voltak emo-k, voltak rockerek, raperek, ja és ami nagyon kellene még most is Magyarországnak: VOLTAK SORKATONÁK

És nem megsérteni akarlak, csak ha ilyen kérdésekbe botlik az ember, akkor ne csodálkozzon, ha ilyen válaszokat kap...

2014. ápr. 30. 12:42
 3/4 Németh László68 válasza:
38%
Nem, te rettenetessen bolondnak számíttasz,de majd idővel, mikor már majd lesz annyi eszed hogy találsz,vagy találnak neked valami értelmes elfoglaltságot, ,,vagy esetleg munkát"akkor ez majd elfog múllani!Ha akkor sem múlik el,akkor már valami az irányíttó központban romlott el,amit sűrgőssen meg kell nézetni szakemberrel! Az emót meg úgy hívják, hogy a hülye semmit érő,unatkozó,tudatlan köcsög gyerekek, BETEGSÉGE!!
2014. máj. 3. 10:37
 4/4 likvidál gyula válasza:

Ez a tipikus jóléti társadalomra jellemző betegség amikor az életképtelenek belehülyülnek a jólétbe.

Ugandában vagy zimbabvében nem találsz ilyet.

Régen az ilyet megette a kardfogú tigris vagy vagy agyon taposta egy mamut.

A kérdésedre a válasz igen és semmiképp nem vagy normális.

2014. máj. 4. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!