Milyen betegség tünete lehet?
Figyelt kérdés
Már harmadjára fordul elő, hogy fájdalmat érzek mell alatti résztől a has aljáig. Az izmok teljesen befeszülnek, sehogy sem tudom ellazítani és mindezt nagy fájdalom kíséri. Ezen kívül néha a gyomrom és a gyomorszájam is fáj. Mi lehet ez?2014. ápr. 26. 19:49
2/4 A kérdező kommentje:
Lehet a gyomorsavam, mivel mostanában rohanok és nem eszem meg iszom eleget. Csak az epétől tartottam mert édesanyámnak és nagyanyámnak is volt.
2014. ápr. 28. 13:49
3/4 anonim válasza:
Nyugi. Napi 2 liter folyadék fontos mert akkor tényleg minden bajod van. Ételt se nélkülözd! Sok szerencsét! :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Már sokkal jobb elmentem koli orvoshoz, és valami savlekötőt adott és már egész jó.
2014. ápr. 29. 09:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!