Mitől van minden este hőemelkedésem?
Figyelt kérdés
Minden este 37.5-37.7-re felmeny a testhőmérsékletem.
Kicsit már aggaszt mert olyankor elkezd nagyon fájni a fejem is illetve sípol a fülem.
Mi lehet a probléma?
Nem dohányzom, nem iszom alkoholt.
Rossz közérzet, fejfájás, enyhe szédülés jellemzi az állapotom.
2014. ápr. 23. 13:15
1/8 anonim válasza:
Csináltass egy átfogó vérképet, az kimutatja.
Rossz közérzetedet a láz is csinálhatja.
Lehet, hogy vérszegény vagy.
2/8 anonim válasza:
Ki kell vizsgálni, több oka is lehet, Belgyógyászati, fülészeti, stb. Menj el a háziorvoshoz. Vérképed, vérnyomásod rendben van, nem vagy náthás?
3/8 A kérdező kommentje:
Kicsit náthás vagyok.
Voltam teljes vérképen, a májenzimek magasak voltak.
Az csinálhatja?
1 hónap múlva kell újra megismételni.
2014. ápr. 23. 13:36
4/8 anonim válasza:
Azt nem tudom, de a náthától lehetnek ilyen tünetek, főleg ha ráhúzódott arcüregre, vagy fülre.
5/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk az könnyen meglehet mert néha pattog a fülem.
Vettem sóoldatos orrsprait.
Talán az segít valamit.
2014. ápr. 23. 13:49
7/8 anonim válasza:
Szia, meg lett a probléma oka? Nekem is hőemelkedésem van szintúgy estére megy fel és ugyanúgy sípol a fülem,a májenzimeim is 3szorosára emelkedtek,légyszi írj hogy jutottál-e azóta valamire,köszönöm :tibi
8/8 A kérdező kommentje:
Nekem már elmúlt a hőemelkedés.A májenzimek továbbra is magasak.Neked megoldódott?
2016. okt. 23. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!