Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Milyen betegseg lehet ez?

Milyen betegseg lehet ez?

Figyelt kérdés
Kb egy hete kezdodott hog yugy ereztem fel van puffadva a hasam , valoban szekrekedesem is volt ...utana idonkent ugy elkezdett fajni a gyomrom , majd a vesem hogy rendesen omlottek a konnyeim a fajdalomtol ... bevettem fajdalom csillapitot , es elmult ... es olyan fajdalom , h mikor melyebbet lelegzek rettenetesen faj ha kicsit eloredolok , es se nem beszelek , se nem mozgok szinte nem is erzem ... ezt 4 napig birtam , a 4 nap mar a fajdalom csillapitok csak rovid ideig hatottak majd ujra jottek a fajdalmak , es mar biztosra ereztem hogy a veseim fajnak , mikor a baratom a nagy meleg kezeivel simogatta a veseim , nagyon jol esett majd a a fajdalom csillapitok hatottak es lefekudtem aludni ... azonban ejjel nagyon magas lazra ebredtem , razott a hideg , az egesz testem fajt mar , majd megint bevettem egy fajdalom lazcsillapitot , elaludtam , majd hajnalba ujra remegve keltem , magas laz lazcsillapito ... pihenes... kb 2 ora mulva megint magas laz , ... es igy ment ez egesz nap , ki se keltem az agybol egeszz napot vegig aludtam ...szenvedtem... aztan mikor elmult a lazam , akkor is az egesz testem izuleteim fajtak ... mig baratom vett egy vesegyulladast kezelo antiobiotikumot , 12 -12 orankent kell szednem ... tegnap kezdtem , a lazam meg mindig idonkent elojon , de lenyegesen jobban vagyok , persze nem fog hatni az elso szem gyogyszer beveteletol .... azt meg szeretnem hozzafuzni , hogy honapok ota , kezdodott , h alhasi fajdalmaim vannak , majd a vizeles borzalmasan faj ... ez par napig tart , majd elmulik , utana megint elojon , ugy a masodik honap utan elkezdtem nogyogyaszhoz bejelntkezni , de mivel hirtelen elmult , lemondtam ... az utolso alkalommal ebben a honapban pontosan a kapott idopont elotti napon elkezdtem menstrualni igy sajnos megint lekellett mondanom ... majd a harmadik napon kezdodtek ezek a tunetek ... tulajdonkepp ugy erzem osszefuggesben lehet a menstruaciommal tegnap ugyan elkezdtem szedni a gyogyszert igy lehet emiatt lettem jobban , de hozza kell tennem hogy a menstruaciom is mara mult el ..........sajnos orvoshoz mennem igen nehez , igy leccives segitsetek , ne csak olyat irogassatok hogy menj orvoshoz , mert sajnos ez nem ilyen egyszeru ! koszonom elore is ! nagyon varom a valaszokat !! 22 eves lany (akinek sosem volt komolyabb betegsege sem veseproblemai )
2014. ápr. 22. 00:10
 1/1 anonim ***** válasza:
Pedig erre így látatlanban még egy orvos sem tudna mit mondani! Nincs má megoldás! Ne nőgyógyászhoz menj mert ez nagyön nem nögyógyászati gondnak tünik! Ez nem játék komoly gond is lehet! Olyan nincs hogy nem lehet megoldani! Miért várod neg amíg mégnagyobb lesz a baj! Egy vesemedence gyulladásnak ha nincs idöben elkezdve kezelve, maradandó vesekárosodást okozhat! Ha neked ez jobban megéri...
2014. ápr. 22. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!