Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit tegyek? Valami házipraktik...

Mit tegyek? Valami házipraktikára lenne szükségem.

Figyelt kérdés
Néhány napig tartó nátha után, most szörnyű füldugulásom van. Épp most az ünnep kellős közepén. Persze ,elfogok menni fül-orr- gégészhez, de addig is tudnátok valami gyors és praktikus tanácsot adni? Nagyon rossz, hogy ilyen tompán hallok a fülemre, a meleg só nem igazán jön be.

2014. ápr. 20. 19:41
 1/5 Puliszkas ***** válasza:
Pár csepp olajat csepegtess bele,attól fel szokott lazulni a benn összegyűlt és száradt kulimász.Ha elsőre nem javul,2 3 óránként ismételd meg.Ezt orrfülgégészek is javasolják gyakran.
2014. ápr. 20. 22:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. De, mégis milyen olajat? Csak sima étolajat? Kipróbálom remélem, hogy beválik. Még jó, hogy csak a bal fülem van eldugulva. Nem igazán szeretek menni fülészetre, csak ha nagyon muszáj.
2014. ápr. 23. 10:45
 3/5 anonim válasza:

Nekem is ugyan ez a problémám már 4napja,kezdek már megőrülni annyira kellemetlen,alig hallok a bal fülemre.

Vettem már gyógyzertárban erre való sprayt,de semmit nem használ.Leírhatnád,hogy bejött-e az olajos módszer,köszönöm.

2014. ápr. 24. 17:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Nos , az olajos módszer csak annyira használt, mint az aloevera vagy a kövirózsa szirmának a leve. Talán még jobban eldugult tőle a fülem. Most arra jutottam, hogy veszek egy fülsprayt, de ahogy írod, hogy nem igazán használ, hát, inkább jobb, ha rászánom magamat és elmegyek a fülészetre. Ott beletesz az orvos egy gyógyszeres vattát amit egy teljes napig ott kell tartani aztán teljesen kitisztul a hallásod vagyis a füled. És nem is fájdalmas. Egyébként ha kicsit megnyugtat, most azt hallottam a napokban, hogy elég sokan szenvednek különböző fülproblémmákkal, és állítólag idő kérdése , de elmúlik magától. Hát, igen , csak addig nagyon kellemetlen. Én például nem tudom, hogyan szóljak másokhoz, mert a saját hangomat nem hallom jól. Hozzáteszem , ha kicsit idegesebb vagyok akkor még rosszabb.
2014. ápr. 26. 19:19
 5/5 anonim válasza:
Értem,hát én azóta elmentem orvoshoz,középfül gyulladásom van,kaptam rá gyógyszert de egyelőre nem sokkal jobb a helyzet,elmúlhatna már mert nagyon idegesítő épp ahogy te is írtad...
2014. máj. 1. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!