Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek mi idézheti elő...

Szerintetek mi idézheti elő ezt a fejfájást?

Figyelt kérdés
Pár hónappal ezelőtt kezdődött, hogy jobb oldalt furcsa lüktetést éreztem a fejemben ami nem meghatározott ideig tartott, ezt követően a fejem bal oldalán csak nyomást (feszítő érzést) tapasztaltam, ami lesugárzott egészen a nyaki izmokra és néha a tarkómra is. Legtöbbször úgy érzem, hogy nem tudom egyenesen tartania fejem, mert valami belülről húzza oldalra. Ha intenzív mozgást végzek, akkor nem jut annyira kifejezésre ez a megmagyarázhatatlan érzés ami a fejem bal oldalát érinti. A jobb oldali lüktető fejfájást 1 hónapja már nem érzem (kop 3x) Nyelési zavaraim eddig csak kétszer voltak, de szerintem az is az idegesség miatt. Vérvételen már voltam, a labor eredményem kifogástalanok. Nemsokára jön a CT vizsgálat amire sokat kell várni én pedig nem akarok magamnak semmilyen diagnózist felállítani előre. Sok rémtörténet terjeng az interneten, csak jobban felcukkolnám az idegeimet. Kérlek benneteket amennyiben észleltetek már hasonló tüneteket, írjátok meg az eddigi tapasztalatotokat! Előre is köszönök minden értelmes hozzászólást!

2014. ápr. 12. 04:37
 1/2 A kérdező kommentje:
Egyébként hányingerem nincs, nem szédülök és aludni is tudok normálisan. A látásommal viszont gondok vannak, tehát szemüvegre mindenképp szükségem lesz a későbbiekben. Szemészetre a jövő héten megyek.
2014. ápr. 12. 04:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem ez nyakcsigolya gondnak tűnik, hogy nem tudod tartani a fejed. Ha meszesek a csigolyáid, azok okozhatnak ilyen tüneteket, fejfájást, lüktetést. Amit leírtál az nem migrén. A stressz is különben érdekes fejfájásokat tud generálni. Vérnyomásgondnál is fájhat így a fej.... Nincs olyan tüneted, ami mögött komoly betegség állna. Megnyugodhatsz.
2014. ápr. 16. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!