Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Zsibbad a fejem, illetve fáj,...

Zsibbad a fejem, illetve fáj, mi ez? ( 18 éves vagyok )

Figyelt kérdés

Már hónapok óta küszködök bizonyos időközönként fejfájással.

Pár napja viszont zsibbad a fejem, főleg a homlokom teteje illetve oldalt a hajam mentén, és e mellett a fejemen elől, már ott ahol a hajam van találtam egy érzékeny pontot, mintha egy hajszálnál lenn egy szőrtüsző begyulladva, de semmi nincs ott. Csak akkor érzékeny ha odaérek, és csak amikor hozzáérés pillanatában, utána hiába nyomkodom, vagy "simogatom" semmi, ám ha elveszem a kezem és újra hozzáérek újra érzékeny.

2014. ápr. 8. 20:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy el kellene menned egy agyi CT-re, és ezt most komolyan mondom. Lehet, hogy semmi komoly, de... Én kockáztatnék.
2014. ápr. 8. 20:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Háziorvos kikerülésével megoldható? Csak mert ő nem ad semmilyen beutalót, egy nagyon nem törődöm ember, és ha egy háziorvos is szükséges hozzá, kerítenem kell egy másikat...
2014. ápr. 8. 20:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Nyakcsigolyára tippelek. Ortopédia, vagy magán úton a kínaiak.
2014. ápr. 8. 21:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem magándokinál probléma nélkül meg lehet oldani beutaló nélkül. Nyakcsigolyás agyi CT kb 100 euro.
2014. ápr. 8. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!