Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha eltávolították a méhemet...

Ha eltávolították a méhemet és a méhnyakat is, elkaphatom újra a HPV-t?

Figyelt kérdés
Sajnos fertőzött voltam és daganat miatt volt a nagy műtétem.

2014. ápr. 6. 13:47
 1/1 anonim válasza:

A HPV-t nem lehet kioperàlni a szervezetből. Vagy leküzdi az immunrendszer vagy nem. A magas kockàzatú tipusai àltal kifejlődött rendellenes sejtszaporulatikat lehet műtétileg eltàvolítani. Mivel nincs méhnyak, méh így az màr nem lehet ràkos ...szemérem testi ràk, férfiaknàl pénisz és hereràk kialakulhat de bízz abban hogy a műtéttel lecsökkentették a kockàzatot. Egyébként újra el lehet kapnia annak is akinek egyszer màr leküzdötte a szervezete...az nem ad védettséget.

Kérdezd meg a dokidat hogy megkaphatod e a védőoltàst Condiloma ellen véd. illetve véd a HPV; 6, 11, 16, 18 ellen.

Nàlad melyik volt kimutatva? Az ellen lehet hatàstalan de úgy tudom fertőzötteknél is megakadàlyozza a betegség kialakulàsàt.

2014. ápr. 7. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!