Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek ez milyen torokgyu...

Szerintetek ez milyen torokgyulladás vagy mi ez?

Figyelt kérdés
Kedden kezdődött egy kis gombócot éreztem a torokomban aztán szerdára nagyon bedurant csütörtökön tudtam csak elmenni orvoshoz írt fel aktil duot 14 db-ost meg ilyen sárga löttyöt garagalizálót, enni napok óta alig tudok csak nagy nehehezen ha veszek be fájdalom csillapítót előtte. annyira fáj hogy minden egyes nyelésnél könybe lábad a szemem. Mandulám nincsen. [link] olyan ideges vagyok tőle hogy nem tudok enni majdnem felrobbanak.
2014. ápr. 5. 19:26
 1/1 anonim ***** válasza:

A hátsó garatfalad csúnyán be van gyulladva,piros és hólyagos.Ez valami fertőzés lehet!Vedd be a gyógyszert és gargalizálj!Látom már nincsenek manduláid!Gyógyulást kívánok!Vagy már rendben van a torkod?

Nekem is gyakran ilyen a garatom,állandóan piros,a jobb oldali mandulám mindig duzzadt!Most is öblögetem a torkom mert fáj! [link]

2014. máj. 13. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!