Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Depressziós vagyok?

Depressziós vagyok?

Figyelt kérdés
Kitöltötem pár internetes tesztet és mindegyik azt mondta hogy depis vagyok.Vagyis elolvastam az interneten a depresszió tüneteit és én is ugyan igy vagyok.Pl.hosszabb ideje fennálló kedvetlenség,szomorúság,Visszavonulás. Elfordulás a tevékenységektől és a kapcsolatoktól,üresség érzése,értéktelenség érzése,túl sok vagy túlzottan kevés alvás gyakori és korai ébredéssel,Halállal kapcsolatos gondolatok.étvágytalanság,hányinger,memória- és koncentrációs zavarok,én iskolába járok és nem tudok koncentrálni feladatokra(6.os vagyok)régebben nagyon jó tanuló voltam de 5 osztálytol kezdve minnél rosszab,az érdeklődés teljes elvesztése korábban kedvelt dolgok iránt,vagy amikor jött a nénjém Olaszországból akit nagyon szeretek és most amikor jött akkor nem is tudtam örülni neki kellett erőltett mosolyt csinálnom mert nem volt egyáltalám kedvem.Vagy szokott fájni a hasam vagy a fejem és amikor néha felkelek az ágybol vagy ültem valahol felállok és kezdek szédülni.Vagy hamar elfáradok.És minden nap el kell sétáljak az iskolátol a busszmegállóig és szoktak fájni a lábaim.Vagy tegnap ugy fájt a kezem hogy nem tudtam irni.És olyan gyengének érzem magam.Vagy a memoriával kapcsolatosan:nagyon hamar felejtek.Arra se emlékszem hogy milyen volt a múlt karácsonyom vagy arra se emlékszem mit ettem tegnapelőtt.Ezek mind megtörténtek velem.A szüleimnek nem mondtam el róla de szokták kérdezni mért vagyok ilyen szomorú.A válaszotok nagyon számitana,köszönöm.12/L
2014. márc. 30. 10:38
 1/1 anonim ***** válasza:

Te hipochonder vagy, nem depis.

Könyörgöm, 12 évesen nem tudsz jobb elfoglaltságot, csak hogy az interneten "depikalkulátorral" játssz?

Olvass, tanulj, sportolj, menj ki a friss levegőre a barátaiddal!! Ezt kell csinálni 12 évesen!

Ha majd nem lesz mit enned, nincs fedél a fejed felett és ki vagy rekesztve a világból, akkor elképzelhető hogy depressziós lehetsz.

2014. márc. 30. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!