Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Bevérehzetett a gyomrom?

Bevérehzetett a gyomrom?

Figyelt kérdés
kb 4 napja kedvetlen vagyok, sápadt, sötét a székletem, nincs étvágyam.. és azért félek hogy bevérezhetett a gyomrom, mert szteroidot szedetk meg non szteroidot is, de persze mellett gyomorédőt - savelleni gyógyszert is. (ízületi betegségre). de hétvégén több alkoholt ittam, mert több alkalom volt, így nem tudom, mivan most.. lehet gond? lehet hogy bevérzett? mik még a tünetek? köszi előre is.. 30/N
2014. márc. 25. 07:19
 1/9 anonim ***** válasza:
A tünetek a vérzés mértékétől függenek. Ha csak "szivárgó" a vérzés,akkor a széklet lesz fekete,esetleg ha hányás van a hányadékban vér található. Nagy hirtelen,mennyiségű vérzésnél szinte biztos,hogy van vérhányás. Ha vérzés hosszan tart,akkor vérnyomás esés, tachycardia, vérszegénység, ezzel együtt fáradékonyság,szédülés.
2014. márc. 25. 07:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Ja,igen! És az ilyen jellegű gyógyszerek mellet még gyomorvédővel is előfordulhat. Mennyire sötét a székleted?
2014. márc. 25. 07:46
 3/9 A kérdező kommentje:

nem szénfekete, de pár napja sötétebb színű, mint volt..

tudom hogy sajnos ettől ugyanúgy bevérezhet és oda kell figyelni, meg nyilván az alkohol sem tett neki jót, de nem tudom, hogy lett e gond...szédülést nem vettem észre.. inkább hogy sápadt vagyok, étvágytalan, kedetlen...

tegnap volt hőemelkedésem is, de sztem az csak az ízületi betegség miatt, mert szokott néha...

2014. márc. 25. 07:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Nézd,ha ez néhány napja van,akkor még nem lehet olyan nagyfokú a vérszegénység,hogy komoly panaszokat okozzon,főleg,hogyha van is vérzés nem nagy. Nem ártana elmenned orvoshoz!
2014. márc. 25. 07:59
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

lehet, hogy akkor holnap elmegyek hozzzá, de ő mit tud csinálni? hogyan állapítja meg, hogy van e bevérzés? elküld valahová gyomortükrözésre? vagy azt csak akkor csinálják ha már tutira bevérzett?

2014. márc. 25. 08:31
 6/9 anonim ***** válasza:
ugye tudod, hogy leírtad a másnaposság tüneteit + a sötét széklet is elég általános dolog alkohol hatására...
2014. márc. 25. 08:45
 7/9 A kérdező kommentje:

igen, tudom. :)

de nem voltam másnapos, annyi alkoholt nem ittam, és raádsul már előtte kezdődtek pár nappal a tünetek...

2014. márc. 25. 09:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Aha,ha a kérdező nem szedne szteroidot és non szteroidot,akkor marha jó lenne! DE sajnos ezeket is bele kell kalkulálni!
2014. márc. 25. 09:55
 9/9 anonim ***** válasza:

Vegyél egy székletvértesztet a patikában.

De szerintem nem vérzett be a gyomrod, az FEKETE széklettel jár.

2014. márc. 25. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!