Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet a baj?

Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Péntek reggel belázasodtam és azóta rosszul vagyok. Hányingerem van és mint a víz úgy megy a hasam. Ma már legalább 5x-6x voltam wcn és már utoljára nem volt mit ürítenem így csak erőlködtem de azt vettem észre hogy enyhén véres a papír. Ez az erölködéstől van? Van most ilyen vírus/járvány a levegőben?

18/L

2014. márc. 23. 05:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Aranyered nincs?
2014. márc. 23. 06:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen,van járvány. És a sok hasmenés ugyanúgy okozhat aranyeret vagy végbél berepedést,mint a székrekedés. A lázad és a híg vizes széklet valóban vírusos fertőzésre utal. Vegyél probiotikumot,Smecta port és széntablettát,vagy Bolus Adstringenst (ezeke csökkentik a hasmenést és megkötik a toxinokat). Diétázz és igyál nagyon sokat!
2014. márc. 23. 07:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Akkor valószínű hogy a járvány szóval a vírus a hibás...hol rosszul vagyok hol pedig semmi bajom. Normafloret ittam egyet miutan felkeltem. Kamillateat ihatok?
2014. márc. 23. 09:36
 4/6 anonim válasza:
Kamilla tea az kissé kiszárít, de ilyenkor a legjobb hogy minél több folyadékot kell bevinned, hogy pótold azokat a dolgokat, amiket hasmenés során elvesztettél, diétázz, a normaflora a bélflóráknak segít újra helyre állni azt általában erős antibiotikum mellé szokták adni.. Jobbulást!
2014. márc. 23. 10:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Szedd tovább a Normaflort,nem csak antibiotikum kúra alatt,hanem fertőzések is ölik a bélflórát,illetve károsítják a nyálkahártyát. És vegyél Smecta port, igyál sokat és diétázz!
2014. márc. 23. 10:12
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen aranyosak vagytok! :)

Most a gyomrom kezdett nagyon fájni a hasmenés csillapodott.

2014. márc. 23. 11:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!