Neocitran vagy algopiryn?
Figyelt kérdés
Szerdától máig(péntek reggel), 39-40 fokos lázzal feküdtem, pár algopiryn benyomtam kb 5 darabot eddig.
Ma reggel ittam egy neocitrant.
Délutánra lement a lázam 37 re, most 38,1
Lefekvés előtt melyiket ajánljátok ?
Náthám van köhögök, néha enyhe fejfájás.
2014. márc. 21. 18:57
1/4 anonim válasza:
én neocitran párti vagyok. de érdemes lenne dokihoz menned
2/4 anonim válasza:
Algopiryn és egy bögre citromos mézes forró tea! :) egészségesebb!
3/4 anonim válasza:
Az algopyrint tényleg veszélytelenebbnek tartják hosszabb távon. Én ugyan rubophent ajánlanék lázcsillapítónak. Mindenesetre orrcsepp is kellene, köhögéscsillapító és hurutoldó is, ha már az összes kellemetlenséget egyidőben kellene kezelni. Ha meg természetes gyógymódot is be kell vetni, akkor sok hagyma, fokhagyma, esetleg torma.
4/4 A kérdező kommentje:
utólag is köszi a válaszokat, megijedtem hogy probléma is lehet, mivel nagyon ritkán van akár hőemelkedésem is, most pedig masszív 4-5 napos lázzal és fájdalmakkal feküdtem - sajnos beleestem a most MO.-n végigfutó influenzába, még mindig köhögök de a fenn említett szerek együttes erejével + fokhagymát is tömtem magam, sikerült kijönni.
2014. ápr. 2. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!