Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Autoimmun, reaktiv arthritis...

Autoimmun, reaktiv arthritis tapasztalatok?

Figyelt kérdés
nagyon úgy tűnik, hogy ez a bajom. kb két éve durrant be először a lábfejem, később a bal csuklóm, sokszor voltam lázas, rosszul, fogytam, stb.. az utóbbi kb fél évben rosszabbodott az állapotom, reggelente alig tudok kikelni az ágyból, pedig szedek szteroidot, bár most kell majd abbahagyni mert a doki szerint majd jobban leszek anélkül is (hosszú sztori). viszont látványosan dagadt némelyik ízületem, néha-néha lázas vagyok, fáj mindenem.. de a legnagyobb kérdésem az, hogy biztosan lehet így babát vállalni? kb két hónapig szedtem szteroidot és gyulladáscsökkentőt. a doki szerint hagyjak abba minden gyógyszert és meglátjuk hogy mi lesz, de nyugodtan lehetek terhes, próbálkozhatunk. de nem értem, hogyha sokszor lázas vagyok, gyenge, alig tudok öltözni, menni, akkor mi lesz később? ez normális? eddig csak labor vizsgálataim voltak, más nem.. valakinek tapasztalat, vélemény, esetleg tud többet erről a betegségről és a gyerekvállalásról? köszi szépen előre is! 28/N
2014. márc. 20. 19:28
 1/1 anonim válasza:

Én is ebben a bajban uszok, remelem mara mar semmi bajod, es esetleg a baba is megvan egeszsegesen:)

En tapasztalatom kesobbi olvasoknak:

19/f

Nekem enyhe hatfajassal kezdodott.. gondolom elaludtam.. fat hordtam a hejere annyira durva nem volt

Masnap reggel alig birtam hajlitani a terdem, semmi egyeb tunet

Elmentem harmadnap dolgozni penteken jottem haza

Ekozben volt egy nap hogy a lapockam fajt

Azthittem becsipodott

Foldonaludtam hatha jobb lesz

Masnapra a bokam fajt de olyan szinten hogy hajlitani nem birtam

Azthittem este odautottem valahova

Aztan igy eltelt az a het

Hetvegen otthon egyik reggelre a masikra tenyleg nem birtam setalni se

Volt egy kis terdfolyadek

Elmentem ugyeletre

Kaptam antibiotikumot

Nemhasznalt semmit

Aztan eros gyulladascsokkentoket de semmi

Hetfon korhaz megnezett reumatologus

Aztan hazaa

Szerda surgossegi mert tenyleg megint 292x nagyobb terdem volt

Leszivtak fel deci csunya folyadekot aztan hazakuldtek

Csutortokon masnap befekudtem a korhazba

Leszivtak még masfel deci folyadekot

Es kaptam szteroidot venaba nem keveset

Most mar 2 hete korhazba fekszek es ma engednek ki

1 honapja jelentkeztek ezek

Es még most is vagy siman lepcsozok, santikalva setalok (normalisan nem megy meg) vagy tenyleg fekudni nembirok mert az is faj, az allasrol nem is beszelve..

Esetleg ha meg ezt latod, tenyleg fel evig megmarad?

2016. nov. 23. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!