Gyógyszeres cukorbetegnél mit jelent a béta sejt pusztulás?
Figyelt kérdés
Azt mondta a dokim, hogy nálam már van egy fokú béta sejt pusztulás..ez pontosan mit jelent?2014. márc. 19. 19:33
1/9 anonim válasza:
A hasnyálmirigy Béta sejtjei termelik az inzulint.
2/9 A kérdező kommentje:
És akkor ez jelentheti azt, hogy egy bizonyos idő múlva már inzulin kell majd?
2014. márc. 20. 10:44
4/9 veronika19 válasza:
De segíthetsz magadon. Van egy jó természetgyógyász, aki vagy biztosan tud segíteni, vagy ajánl egy más megoldást (de ha jól tudom, több inzulin cukorbeteg IS meggyógyult általa). Ha szeretnéd l, megadom a számát és ha megkérdezed, hogy tud-e segiteni, nincs veszteni valód :) Ha érdekel írj privátba.
5/9 anonim válasza:
Ez vicces :D:D
Mégis hogy gyógyít meg inzulinos cukorbeteget??? Max nem kell neki inzulin, de azt bárki elérheti, csak akkor meg más baja lesz évek múlva.
6/9 veronika19 válasza:
Nem viccnek szántam. Tényleg van ilyrn! Mondjuk ha nem láttam volna én sem hinném... Napi 200 egység inzulint sikerült elhagynia a férfinek... 4 hét alatt! Ami egyszerűen hihetetlen. De létezik! Csak túl nagy pénz van az inzulin bizniszben... Megpróbálnak minden diabéteszest ráállítani. De meg lehet gyógyulni. Csak nézz utána, ne vicceskedj... Mert ez komoly dolog.
7/9 anonim válasza:
Jahm persze, én meg repülő rózsaszín elefánt vagyok. Alap biológia, hogy mivel már nincs inzulin termelő sejt, nem tud mi inzulint termelni!
Így nem lehet meggyógyulni I-es típusból.
8/9 veronika19 válasza:
Érettségiztem biológiából és egyrészt nem neked írtam, másrészt sajnálotos, a magyar egészségügy és az ilyen téren történő oktatás is, így nem a te hibád, higy ilyen buta vagy. Ha utána néztél volna, láttad vopna, hogy momdjuk Oroszországban is gyógyítják az 1-es típusú diabéteszt is, több, Magyarországon gyógyíthatatlannak titulált betegség mellett... :) alap biologia...
9/9 veronika19 válasza:
*oktatás is elég hiányos, elmaradott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!