Mittol fajhat ennyire a torkom?
Bocsi az ekezetek miatt, de angol laptopom van. A problema az, hogy kb 2 napja, neha elmulo, durva torokfajasom van. Tegnap elott lazas voltam 38,5 fok volt. Nehezen kaptam a levegot stb, utana a lazcsillapito bevevese utan elmult. Mara viszont ujra elkezdett nagyon nagyon fajni a torkom, ha nyelek, ha beszelek, ha elforditom a nyakam egybol elkezd fajni. Ugy erzem hogy megint kezdek lazas lenni. Nagyon durvan elmutalodott a hangom, alig birok beszelni, nagyon be vagyok rekedve, beszelni is faj. A problema, hogy most itthon Magyarorszagon vagyok, de Angliaban Londonban dolgozom, lakok, elek stb, igy nemtudom hogy itt Magyarorszagon ha nagyon surgos a dolog mennyire latnak el. 28-an megyek vissza Angliaba, addig vagy ki kell birnom gyogyszerrel valahogy, vagy itt el kell mennem, kezd egyre elviselhetetlenebb lenni a fajdalom. Szerintetek mit tegyek? 1 hettel ezelott Angliaban 2 lakotarsam is hasonlo problemakkal kuzdott, az valoszinuleg influenza volt, lehet hogy elkaptam volna, es most jott ki rajtam?? Valami tanacs??
19/L
nem tudom mi a jogi szabályozás.
ha nem lesz jobb válasz, akkor szerintem menj el egy ismerősöddel az ő orvosához. egyrészt megmondja, hogy mit tehet, másrészt meg hátha rá lehet venni, hogy ellásson és az ismerősödhöz vezesse fel a dolgot :D de szerintem amúgy is ellátnak valahogy. külföldiekkel is csak csinálnak valamit, te meg gondolom magyar állampolgár is vagy.
amúgy meg egyél húslevest, igyál sok folyadékot, gargarizálj enyhén sós vízzel. és pihenj sokat.
influenzát a szervezet gyógyítja. a szövődményekre kellhet antibiotikum. de ha neked van valami durva torokgyulladásod már mellette arra lehet kell gyógyszer.
Nem lehet, hogy nem influenzád, hanem mononukleózisod van?
(Annak is tipikus tünete a torokfájás és a láz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!