Mindig olyan teltnek erzem magam, mintha tele lennek gazokkal, neha hanyingerrel is parosul. Mitol lehet es mit tehetnek ellene?
Figyelt kérdés
Mar voltam orvosnal, vervizsgalatot es ECO-t is csinaltak a gyomromrol, de semmi... haspuffadas ellen kaptam espumisant, de nem segit. Mitol lehet? Ugy erzem, minyha egy lufi lenne a hasamban.
22/F
2014. márc. 15. 12:10
1/6 acelsziv válasza:
helytelen táplálkozás. Illetve csinálj béltakarítást. Google sok megoldást kidob, ha rákeresel
2/6 A kérdező kommentje:
Mar rengeteget bongesztem az internetet is..., fogalmam sincs mi lenne a jo. Lassan 1 honapja tart mar...
2014. márc. 15. 12:29
3/6 anonim válasza:
Nekem ugyan ez volt, és végül kiderült hogy liszt és tej érzékeny vagyok. Állandóan felpuffadt a hasam, hányingerem volt, és néha még kiütéses is voltam. Az orvos mondta, hogy kerüljem a lisztet, nem kell nagyon szóval én egy héten három péksütit eszem vagy négyet. Tejből meg laktózmenteset veszek. Remélem segitettem valamit
4/6 acelsziv válasza:
amit én olvastam és tapasztaltam, hogy a kitakarított bélrendszer sok efféle problémát is kezel...
5/6 A kérdező kommentje:
Acelsziv, mire gondolsz?
Es lehetseges, hogy tej es liszterzekeny legyek, ha eddig nem voltak ennek elojelei soha?
2014. márc. 15. 12:43
6/6 A kérdező kommentje:
Egyebkent pedig mar utana is neztem a beltakaritasnak, hajlando vagyok barmit kiprobalni mar. Bosszanto, hogy az orvosok csak huzzak a vallukat.
Estenkent jelentkezik inkabb a puffadas. Szinte minden este, es van, hogy ejjelente sem tudok aludni emiatt.
2014. márc. 15. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!