Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hangszalagok részleges összenő...

Hangszalagok részleges összenővését megoperáltatnátok?

Figyelt kérdés
Három hétig nem tud az ember utàna beszélni, illetve tilos is, illetve szilikon ék lenne behelyezve az újbóli összenővés megakadályozására, amihez az is kellene, hogy habàr véknan, de át lenne fúrva a nyak is. Jelenleg én tudok beszélni illetve énekben a magas C feletti G ig el tudok menni, de nem vagyok elégedett se a beszéd, sem az énekhangommal, bàr ha nem a saját hangomon éneklek, akkor szerintem van hogy egész jól tudok énekelni.
2014. márc. 14. 00:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha nem a saját hangodon?! Ezt hogy érted?

Te tudod,hogy mennyire zavar,illetve mennyire van szükség arra,hogy használd a hangodat. Szerintem egy átlag életet élő ember "el van" úgy is,hogy nem tökéletes a hangja.

2014. márc. 14. 07:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Azt hogy ha nem a saját hangomon éneklek, azt úgy értem, hogy amikor elváltoztatom a hangomat. Átlagos életről annyit, hogy èn nem szeretnék átlagos maradni.
2014. márc. 14. 09:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Nézd,ha az érvényesüléshez szükség van a tökéletes hangszalagokra(így érettem az átlagosat),akkor meg kell,hogy operáljanak. Ha nem akkor nem feltétlenül. Gondold végig és ez szerint döntsél.
2014. márc. 14. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!