Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Meddig leszek még beteg?

Meddig leszek még beteg?

Figyelt kérdés

Január végen lettem beteg, torokfájás, köhögés volt a tünet.

Kaptam klaboxot. Meg szedtem ladzsás utifuvet de nem mulz el utána kapzam curamoz meg mucopront, de még most is köhögök meg váladékot érzek torkomban meg köhögéskor takony jön fel, lehangolt is vagyok :(

Meddig lesz ez még igy?

2014. márc. 13. 16:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Legyen rajtad mindig sál /éjszaka is!!!!!!/, és orrsprayzz, mert a végén még egy szép orrüreggyulladást is elkapsz ! ;) Ne igyál hideget sb
2014. márc. 13. 16:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Menj vissza az orvosodhoz, és kérd meg, hogy adjon új gyógyszert, illetve ajánlatos lenne egy vérvizsgálat is, hisz másfél hónapja fennálló légúti megbetegedésről beszélünk...
2014. márc. 13. 17:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is menj vissza a dokihoz.
2014. márc. 13. 17:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Ma voltam de szerinte csak tüdőben maradt váladék azért köhögök majd elmulik, szedjek köptetöt, torkom már nem piros azt mondta.
2014. márc. 13. 17:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Illetve valamilyen sóbarlangba vagy szóbába küldött klinikára debrecenbe. Tudja valaki ezt hol találom és mikor mehetek oda?
2014. márc. 13. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!